Met spijt deelt het bestuur van Trilokaal mede dat onze wethouder Rob ten Boden na overleg met fractievoorzitter Frans van Swieten heeft besloten om aan de gemeenteraad en het college van B&W zijn ontslag aan te bieden.

Voor Rob was het wethouderschap het logische vervolg op 12 jaar raadslidmaatschap voor Trilokaal. In een brief heeft Rob de aanleiding voor het aanbieden van zijn ontslag uitgelegd. Hij vindt dat hij door allerlei oorzaken te weinig vooruitgang boekt in de doelen waar we voor staan. Hij stopt na de raadsvergadering van 19 december 2019.

Steunpilaar
Frans van Swieten vindt het ontzettend jammer dat Rob opstapt: ‘Hij is altijd een belangrijke steunpilaar geweest voor Trilokaal. Rob staat aan de kant van de inwoners van Teylingen, denkt goed na voor hij iets doet en is een aardige vent. Het is dus logisch dat we het jammer vinden dat hij stopt. Ik heb er wel met hem over gesproken, maar het is zijn keuze’ aldus Van Swieten. Uiteraard betreurt ook het bestuur de aanleiding en de keuze die Rob heeft moeten maken en wenst Rob al het goede voor de toekomst toe.

Op zoek naar een opvolger
Trilokaal blijft deelnemen aan de coalitie. De komende tijd gaat Trilokaal het gesprek aan met mogelijke opvolgers van de wethouder. Het streven is om bij het vertrek van wethouder Ten Boden in december direct een nieuw lid voor het college van B&W te kunnen voorstellen.

Voor meer informatie neem contact op met het bestuur van Trilokaal: bestuur@trilokaal.nl.