Gisteravond heeft de laatste raadsvergadering van de raadsperiode 2014-2018 plaatsgevonden. In totaal namen 14 raadsleden afscheid van de politiek, een aantal zelfs met Koninklijke onderscheiding. Trilokaal-raadslid Anne Paardekooper was een van de vertrekkende raadsleden. Ze ontving uit handen van de burgemeester de zilveren Jacoba van Beieren-penning voor haar rol als raadslid.

Anne heeft zich de afgelopen jaren, als een van de jongste leden van de raad, vooral ingespannen op het gebied van welzijn en zorg. In zijn speech omschreef fractievoorzitter Rob ten Boden Anne als sociale tijger. Ook burgemeester Carla Breuer roemde haar groei en haar initiatiefrijke en creatieve karakter. Na deze “leerzame en interessante periode” wil Anne zich graag richten op andere uitdagingen en op het afronden van haar studie. Wij danken Anne voor haar inzet en ideeën de afgelopen jaren en we wensen haar veel succes en geluk in de toekomst!

Namens Trilokaal vormden Rob ten Boden, Frans van Swieten, Dion Piket en Anne Paardekooper de fractie in de afgelopen raadsperiode. Rob, Frans en Dion zijn herkozen en nemen ook de komende vier jaar weer plaats in de gemeenteraad. Zij zullen in de nieuwe raad worden vergezeld door Fons Welters en Sandra Jasperse. De nieuwe raad wordt donderdag 29 maart geïnstalleerd.