Eindelijk is het zover: met trots presenteert Trilokaal onze volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Trilokaal gaat als grootste lokale partij in Teylingen met veel energie en enthousiasme de verkiezingen in, ondersteund door een mooie en diverse kandidatenlijst van in totaal 17 personen. Naast de in december gekozen lijsttrekker Martijn van Duijvenbode, vormen Sandra Jasperse, Carmen van Velzen, Fons Welters, Tim van Loon, Ronald Bezembinder en Warmonder Nico Ouwehand de top van de lijst. Huidig fractievoorzitter Frans van Swieten, voormalig wethouder Rob ten Boden en ondernemer Maarten Verschoor zijn de voornaamste lijstduwers. De volledige lijst is hier terug te vinden: Kandidatenlijst 2022-2026.

Het verkiezingsprogramma van Trilokaal draagt als thema “Wonen, werken en recreëren in Teylingen”, en legt de nadruk op de kracht en identiteit van de drie dorpen. Het realiseren van en betrouwbare, dienstbare gemeente waar gewerkt wordt met de menselijke maat is ook de komende raadsperiode voor Trilokaal het belangrijkste uitgangspunt. Betaalbare huisvesting, aandacht voor jongeren en een toegankelijk sociaal domein zijn andere prominente speerpunten bij de verkiezingen van 14, 15 en 16 maart. Het gehele verkiezingsprogramma is hier terug te vinden: Verkiezingsprogramma 2022-2026.