Diverse bestuursleden, fractieleden en wethouder Hooij hebben zaterdag 2 mei bloemen gebracht bij alle leden van Trilokaal. Door het coronavirus hebben veel mensen het moeilijk en zijn mensen sneller eenzaam omdat het sociale leven stil is gevallen. Om de leden van Trilokaal een hart onder de riem te steken in deze tijden kregen zij allemaal een bosje tulpen overhandigd.

De actie werd gestart door fractievoorzitter Frans van Swieten, die het eerste bos bloemen overhandigde aan oud-wethouder Rob ten Boden en zijn vrouw. Ook wethouder Heleen Hooij was van de partij en ze liet zich informeren wat de leden zoal moeten doorstaan in deze lastige tijden. Uiteraard hielden de bezorgers bij deze actie anderhalve meter afstand.

Trilokaal wil goed contact blijven houden met haar achterban en de inwoners van Teylingen en door deze actie hopen zij aan een van haar speerpunten te voldoen; het continue creëren van betrokkenheid met de inwoners van Teylingen en de leden van de partij. Ook lid worden van dé lokale politieke partij in Teylingen? Neem contact op met het bestuur via bestuur@trilokaal.nl.