Trilokaal wil meer aandacht voor de specifieke wensen van Warmond om het dorp weer te laten bruisen. Ruimte voor (water)recreatie en focus op de wensen van jongeren zijn daarvoor twee belangrijke speerpunten, daarvoor pleiten lijsttrekker Martijn van Duijvenbode en Warmonder Nico Ouwehand namens Trilokaal.

Op 5 & 6 maart organiseerde Trilokaal een geslaagd wandelmoment door Warmond (De wandelroute is te bekijken via de volgende link: Wandeling Warmond), om mensen kennis te laten maken met het moois wat Warmond te bieden heeft. Trilokaal ontving van veel wandelaars en geïnteresseerden opmerkingen over Teylingen waar de partij na de verkiezingen actief mee aan de slag wil. Ook werd er veel gesproken over onderwerpen voor het dorp Warmond zelf.

Martijn en Nico zijn eensgezind: “Warmond heeft veel potentie, maar die wordt op dit moment nog te weinig benut. Daarbij is Warmond echt een heel ander dorp dan Sassenheim en Voorhout, met andere wensen en uitdagingen”. Trilokaal wil onder meer inzetten op een jongerencentrum voor Warmond, ruimte voor ondernemers op het gebied van watersport en (water)recreatie, het slim inpassen van groene en duurzame maatregelen en het beschermen van het dorpse karakter.