Naam: Sandra Jasperse
Leeftijd: 41
Hobby’s: Ik hou van cabaret, wandelen en ben een groot liefhebber van escape rooms en crimiboxen. 

Favoriete plek in de gemeente: Ik zit heel graag aan of op het water (ik heb een boot gehad op de kagerplassen), of op een terras met een drankje in mijn hand. Maar ik hou ook heel erg van het park Overbosch.
Plaats op de kandidatenlijst: plek 2

Hoi! Ik ben Sandra Jasperse, ik ben 41 jaar oud en ik ben een rasechte Voorhoutse. Ik ben ooit verhuisd voor mijn werk, maar miste het dorp dat ik weer ben teruggekomen. Vanaf het moment dat ik terugkwam, werd ik mantelzorger en vrijwilliger in onze gemeente. Ik wilde iets betekenen. Zo ben ik vijf jaar geleden ook de politiek ingerold, als raadslid voor Trilokaal.

Ik ben echt een mensen-mens. Dat zie je bij mij terug in mijn werk, mijn privéleven en de politiek. Ik ben graag op pad om mensen te ontmoeten, hun verhaal te horen en te verbinden. Vanuit mijn ervaring als hulpverlener en mantelzorger weet ik hoe zwaar het kan zijn om voor iemand te zorgen waar je van houdt. Het is vaak lastig om je weg te vinden in de hulp en ondersteuning die wel mogelijk is. Mantelzorgers verdienen erkenning daarvoor! Ook is het belangrijk dat ze hun weg kunnen vinden, met minder ingewikkelde regels in de zorg voor hun naaste. Zo heb ik heb me de afgelopen vier jaar onder andere ingezet voor de sociale kaart en de integrale toegang. Daar gaat het over het makkelijker vinden van je weg in de zorg met minder poespas, wat weer een goed hulpmiddel is voor de mantelzorgers. Deze weg wil ik ook de komende jaar inzetten voor Teylingen!