Naam: Martijn van Duijvenbode
Leeftijd: 28
Hobby’s: Wandelen, bord- en kaartspellen
Favoriete plek in Teylingen: Koudenhoorn in Warmond!
Plaats op de kandidatenlijst: plek 1, lijsttrekker voor Trilokaal

Mijn naam is Martijn van Duijvenbode, 28 jaar, en bij de komende gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker voor Trilokaal. Sinds 2018 ben ik Gemeenteraadslid in Teylingen, nadat ik eerst als fractieondersteuner 2 jaar betrokken geweest bij Trilokaal. Ik voel me echt verbonden met Teylingen en onze drie mooie dorpen en vind het fantastisch om me in te zetten voor de gemeente waar ik van hou.

Ik heb helemaal niks met de landelijke politieke partijen of hun inhoud. Een echt lokale partij, zonder ruggenspraak of invloed vanuit “Politiek Den Haag” en niet gebonden aan links of rechts, daar was ik naar op zoek en die partij heb ik in Trilokaal gevonden. Want de gemeente, daar gebeurt het!

Trilokaal is een positieve partij die zijn verantwoordelijkheid neemt. Gemeentelijk beleid tastbaar maken, door een sterke overheid die luistert naar de burger, dat is mijn missie. Zo werkte ik afgelopen jaren aan de komst van een sociale zorgkaart, vroeg ik aandacht voor zaken als verkeersveiligheid en het Veteranencentrum, riep ik op tot bescherming van de woningmarkt middels regelingen als zelfbewoningsplicht en hielp ik meerdere inwoners in hun communicatie met de gemeente.

Onze gemeente behoort tot de beste van Nederland, maar dat betekent niet dat er niets te verbeteren valt. Van woningbouw tot groen, en van jongeren tot duurzaamheid. Er zijn nog veel kansen onbenut in Teylingen, zeker voor de nieuwe generatie. De jeugd heeft de toekomst! Komende jaren wil ik, in samenspraak met de Teylinger, mijn energie steken in een groene gemeente met volop woonkansen, een (duurzame) toekomst voor onze jonge inwoners en toegankelijke zorg voor alle Teylingers.