Naam: Carmen van Velzen
Leeftijd: 24
Hobby’s: Dans, muziek, theater en wandelen met de hond. 

Favoriete plek in Teylingen: Gezellig winkelen in Sassenheim, met een rondje door Park Rusthoff. Heerlijk groen met een leuke kinderboerderij.
Plaats op de kandidatenlijst: plek 3

Jong en verfrissend, dat is wat ik wil bijdrage aan het bestuur in Teylingen. Mijn naam is Carmen van Velzen en met mijn 24 jaar oud de jongste kandidaat van Trilokaal voor de aankomende raadsperiode. Als bedrijfseconoom kijk ik elke dag in begrotingen en naar het bestuur van organisaties. Nu wil ik deze kennis gebruiken in onze eigen gemeente.

De jeugd heeft de toekomst, wij moeten Teylingen nog beter maken voor onze eigen toekomst. De komende jaren wil ik mij inzetten voor de onderwerpen die er voor ons als jeugd echt toe doen. De woningmarkt is een groot probleem, zeker voor starters die te veel verdienen voor sociale huur en daardoor terecht komt in de dure particuliere huur. Duurzaamheid heeft de komende jaren aandacht nodig. De jeugd een stem geven binnen onze gemeente, een gemeente waar wij heel trots op moeten zijn. Daarom wil ik luisteren naar jou en mij inzetten voor onze toekomst in Teylingen!