Lodewijk Grooters gekozen tot nieuwe bestuursvoorzitter Trilokaal

Afgelopen week, op 8 mei, heeft de ALV (algemene ledenvergadering) van Trilokaal plaatsgevonden. Tijdens de vergadering is Lodewijk Grooters unaniem gekozen tot nieuwe bestuursvoorzitter van Trilokaal. In samenspraak met de leden is er op deze avond verder gesproken over de richting en vormgeving van de partij, als ook over de deelname aan de coalitieonderhandelingen.

Lodewijk Grooters neemt als nieuwe bestuursvoorzitter de voorzittershamer over van Fons Welters, die na de afgelopen verkiezingen gekozen werd in de gemeenteraad. Lodewijk, woonachtig in Warmond, is sinds ruim een jaar actief voor Trilokaal en was bij de afgelopen verkiezingen eveneens kandidaat voor de partij. Lodewijk is werkzaam bij het Ministerie van Defensie en vertolkt tevens een actieve rol bij het Veteranencentrum Duin en Bollenstreek. Naast Lodewijk Grooters is ook Ron Barning, woonachtig in Sassenheim, toegetreden tot het bestuur van Trilokaal als algemeen bestuurslid. Het bestuur komt daarmee weer op een totaal van vier leden.

Op de vergadering werd daarnaast akkoord gegeven door de leden over de rol van Trilokaal in de huidige coalitieonderhandelingen met de VVD en D66. Fractievoorzitter Rob ten Boden liet weten de afrondingsfase van de onderhandelingen met vertrouwen tegemoet te zien.