Martijn van Duijvenbode

Leeftijd: 24
Woonplaats: Sassenheim
Beroep of beroepservaring: Communicatiemedewerker bij
o.a. TopazĀ en EUKN, fractieondersteuner Trilokaal

Persoonlijke speerpunten: Huisvesting, duurzaamheid,
toegankelijke gemeente(politiek)

Over Martijn van Duijvenbode:

Mijn naam is Martijn van Duijvenbode, en met 24 jaar ben ik de jongste kandidaat van Trilokaal. Deze gemeente en haar drie dorpen liggen dicht bij mijn hart en ik wil me dan ook graag inzetten om Teylingen in de toekomst mooi en sterk te houden.

Mijn grootste drijfveer is de tastbaarheid van de gemeentelijke politiek. De landelijke politiek is enorm versnipperd, maar lokaal kan er echt een verschil worden gemaakt. Lokaal zijn resultaten ook veel sneller merkbaar. Maar, dat neemt niet weg dat de lokale politiek nog toegankelijker mag worden, voor jong en oud. We bespreken immers de onderwerpen waar jij en ik (dagelijks) mee te maken hebben!

Naast een toegankelijke gemeente geloof ik ook in een groen en duurzaam Teylingen. Niet elke centimeter hoeft te worden volgebouwd, voldoende groen is ontzettend belangrijk voor de leefbaarheid. En door vol in te blijven zetten op duurzaamheid kunnen we werken aan onze toekomstbestendige gemeente. Hierbij kunnen we voortborduren op de vele succesvolle duurzaamheidsinitiatieven die de afgelopen jaren door Trilokaal zijn ingediend. Daarnaast moet er echt met spoed meer woonruimte komen in onze gemeente voor jongeren, maar ook voor ouderen en starters. Die groepen zitten nu gewoon klem op de woningmarkt en dat is onacceptabel.

Mede vanwege mijn achtergrond in marketing & communicatie vind ik heldere taal en toegankelijkheid essentieel in de politiek. Daarom wil ik dat ook zijn: een toegankelijk raadslid. Laat de verkiezingen maar komen!