Dion Piket

Leeftijd: 60
Woonplaats: Sassenheim
Beroep of beroepservaring: ICT-projectleider/informatiemanager

Persoonlijke speerpunten: Duurzame leefomgeving, betaalbare en
toegankelijke huisvesting voor alle Teylingers, bruisend verenigingsleven

Over Dion Piket:

Mijn naam is Dion Piket en ik ben sinds 2009 lid van Trilokaal. Sinds 2011 heb ik met veel enthousiasme mijn werk mogen doen als raadslid binnen de commissies Welzijn en Ruimte. Het werken als raadslid binnen onze mooie gemeente is prachtig en geeft veel voldoening.

Ik ben er trots op dat Trilokaal duurzaamheid als prioriteit ziet. De afgelopen jaren hebben we daar als lokale partij behoorlijk succesvol op ingezet. Het gaat hierbij om reductie van afvalstromen, duurzaam bouwen, verstandig energiegebruik en productie van duurzame energie. Want een duurzame leefomgeving is een eerste vereiste om te zorgen dat inwoners kunnen zeggen dat ze prettig wonen. Dat is gelijk mijn tweede drijfveer; maak wonen voor iedereen in Teylingen mogelijk. Goede doorstroming, voldoende variatie en vooral betaalbaar voor elke doelgroep, dus jong, oud en alles wat er tussenin zit.

Ondanks de diverse bezuinigingsrondes van de afgelopen jaren is het verenigingsleven binnen de gemeente zeer divers en van goede kwaliteit. Er is de afgelopen jaren dan ook verstandig geïnvesteerd waardoor nagenoeg alle verenigingen voldoende zijn ondersteund. Om dit niveau vast te houden en daar waar nodig een extra stimulans te geven zet ik mij in voor een bruisend verenigingsleven.

Tot slot vind ik het mijn taak, als ervaren volksvertegenwoordiger, om de spreekbuis en het verlengstuk te zijn voor inwoners die niet de juiste weg weten te bewandelen bij problemen of vragen. Eigenlijk is dat nog het mooiste onderdeel van het raadslid zijn, inzetten voor alle inwoners!

Contact:
E-mailadres: d.piket@raadteylingen.nl
Telefoonnummer: 06-44076186