Frans van Swieten

 

Leeftijd: 57
Woonplaats: Sassenheim
Beroep of beroepservaring: Eigenaar van Schoonheids- en pedicuresalon
FraNas, Praktijkdocent pedicure en voorzitter van de winkeliersvereniging Voorhavenkwartier.

Persoonlijke speerpunten: Ondernemerschap, duurzaamheid,
toegankelijk Teylingen voor mindervaliden

Over Frans van Swieten:

Mijn naam is Frans van Swieten en de komende vier jaar zou ik mij net als de afgelopen jaren actief in willen zetten om Teylingen zo duurzaam mogelijk te krijgen of dit nu om energieopwekking (zonnecellen e.d.) gaat of afvalscheiding. De afgelopen raadsperiode hebben wij daarom al diverse initiatieven ingediend. Zo ben ik zelf de initiatiefnemer van de Duurzaamheidsmaatschappij Teylingen die onlangs met veel steun van de raad werd omarmd.

Daarnaast blijf ik mij er graag voor inzetten om Teylingen voor iedereen, dus ook voor de mindervaliden, toegankelijk te maken. Dit doen wij o.a. door steeds aandacht te vragen voor rolstoel- en rollatorvriendelijkheid van wegen, stoepen en pleinen.

Voordat ik in de raad kwam maakte ik onderdeel uit van het kernbestuur van de TOV Sassenheim. De positie van het bedrijfsleven heeft daarom mijn warme aandacht en blijf ik bezig met saamhorigheid, samenwerking en uitstraling binnen de gemeentegrenzen. Ik ben een voorstander van actieve promotie naar buiten toe zodat Teylingen nog welvarender wordt.

Contact:
E-mailadres: f.vanswieten@raadteylingen.nl
Telefoonnummer: 06-44282966