Sandra Jasperse

Leeftijd: 37
Woonplaats: Voorhout
Beroep of beroepservaring: Zelfstandig haptotherapeut

Persoonlijke speerpunten: Toegankelijke zorg, jongeren en ouderen

Over Sandra Jasperse:

Even voorstellen: ik ben Sandra Jasperse, geboren in Leiden maar ik heb mijn jeugd doorgebracht in Voorhout. Na mijn Hbo-opleiding als sociaal pedagogisch hulpverlener ben ik uit Voorhout weggegaan. Mijn werk en relatie leidden me naar Amsterdam. Sinds 2017 ben ik weer terug in mijn dorp. Dat voelt als thuiskomen!

De afgelopen 19 jaar ben ik werkzaam geweest in de hulpverlening. In eerste instantie als begeleider en casemanager in de GGZ en later in de gehandicaptenzorg. Met aanvullende opleidingen en studies ben ik me gaan toespitsen op het managen van teams, het coachen van medewerkers en in persoonlijke ontwikkeling, gedrag en communicatie. Sinds kort ben ik ook haptotherapeut.

Mijn hart ligt bij het verbeteren van zorg en ondersteuning voor al onze inwoners. Onder andere de problemen in de jeugdzorg baren mij zorgen. Ervaring leert dat het lastig is om als burger je weg te vinden in het sociale domein, snel contact te maken met hulpverleners en te weten welke regels er zijn. Het is voor Trilokaal belangrijk om ervoor te zorgen dat het makkelijker is om hier je weg te vinden. Daarnaast is het ook belangrijk dat er extra aandacht is voor mensen met een chronische ziekte en/of een handicap die volwaardig willen deelnemen aan de samenleving. Ook de vele mantelzorgers in de gemeente verdienen een extra steuntje in de rug. Ik geloof dat we daar met elkaar veel in kunnen verbeteren. Daar wil ik de komende jaren namens u dan ook voor vol gaan!

Contact:
Telefoonnummer: 06-30052481