Rob ten Boden (Lijsttrekker)

 

Leeftijd: 56
Woonplaats: Sassenheim
Beroep of beroepservaring: Projectmanager ICT Infrastructuur,
bestuurslid Holland Rijnland

Persoonlijke speerpunten: Dienstverlening aan de burger, veiligheid,
huisvesting, leefbaarheid

Over Rob ten Boden:

Ik ben blij gestemd dat ik weer aanvoerder mag zijn bij de komende gemeenteraadsverkiezingen voor Trilokaal. Er gaat al veel goed, maar er kan nog zo veel meer beter in Teylingen.

De laatste 4 jaar heb ik moeten constateren dat de mogelijkheden voor betaalbare huisvesting van jongeren en ouderen er niet beter op zijn geworden. Ook maak ik me nog steeds zorgen over diegenen die het niet alleen redden in de maatschappij. Daarnaast gaat het verbeteren van duurzaam wonen me nog niet snel genoeg.

Voor de komende gemeenteraadsperiode neem ik zestien jaar aan politieke ervaring mee. Als (project)manager heb ik mensen en gevoelige onderwerpen goed genoeg leren kennen om vorm te geven aan de nodige verbeteringen. Daarnaast neem ik voor de komende vier jaar mijn lust mee om te vechten tegen onrecht.

Voor mij staat prettig wonen in je eigen dorp voorop. Iedere inwoner mag de mensen van Trilokaal aanspreken als de gemeente zaken in hun buurt niet goed regelt. Waar mogelijk draag ik dan ook uit dat de gemeente er is voor de inwoners en niet andersom. Schroom niet en spreek ons aan, u heeft ons immers gekozen als uw volksvertegenwoordiger! Wij hebben al diverse buurten in Teylingen kunnen helpen en staan te popelen om dat ook voor uw buurt te doen.

Bel, schrijf, mail, koms langs.
Wij kunnen uw hulp goed gebruiken om prettig wonen in je eigen dorp voor zo veel mogelijk inwoners mogelijk te maken.

Rob ten Boden
Lijsttrekker Trilokaal

Contact:
E-mailadres: r.tenboden@raadteylingen.nl
Telefoonnummer: 06-50634365