Denk mee over het concept-raadsprogramma!

Met gepaste trots hebben VVD, D66 en Trilokaal afgelopen maandag het concept-raadsprogramma 2018-2022 “Vitaal Teylingen” gepresenteerd. Het programma bevat de hoofdlijnen van wat de coalitie de komende jaren wil bereiken. Dit gebeurt in vijf thema’s: Het Prettig Wonen, Sociaal en Zorg, Ondernemen, Duurzaamheid en Modern Bestuur. Het programma draait vooral om WAT de coalitie de komende jaren wil bereiken. De bijbehorende HOE wordt later uitgewerkt door het College.

Hier blijft het echter niet bij. De drie coalitiepartijen willen inwoners oproepen om mee te denken met het concept-raadsprogramma. Tot en met 20 mei is het voor iedereen in Teylingen mogelijk om mee te denken over het programma. Al veel inwoners hebben hun input op het programma gegeven!

Mist u iets in het coalitieakkoord? Of heeft u een andere goede suggestie? Wij horen graag uw feedback, tips en ideeën over de thema’s van het concept-raadsprogramma. Denk mee! Schroom niet, en laat het ons weten via de website van het programma: www.vitaalteylingen.nl.

De input wordt door de coalitiepartijen meegenomen in de eindversie van het programma. Op 22 mei vind er een workshop plaats met de oppositiepartijen om samen het concept-raadsprogramma te optimaliseren. Tijdens de raadsvergadering van 31 mei wordt het programma dan definitief bekrachtigd.